Natalijo Osolnik (naty jones) poznam še iz medijev, ko je postala model in ko je začela svojo kariero še kot najstnica. Spomnim se je, ko sem kot likovna urednica delala še na reviji Nova. Opisala bi jo lahko kot popolno blondinko s tisto šobico, kot jo je imela Brigite Bardot in verjetnimi skandinavskimi koreninami. Dekle iz Suhadol pri Komendi, je nekako štrlela iz takratnega slovenskega povprečja. In res, pot jo je popeljala v svet. Verjetno ga ni mesta, kjer še ni bila, ko je delala za najbolj znana imena modnega in oglaševalskega sveta. Potem pa je v Londonu spoznala Nicka, s katerim si je, pred petimi leti, na Bledu izmenjala prstana in odšla živeti čez lužo.

MIAMI-LONDON-SLOVENIJA

Pred tremi leti je rodila punčko Olivio, ki je na las podobna svoji mamici. Letošnjega septembra je triletnica, dobila sestrico Mayo, ki se je rodila štiri tedne prezgodaj. Mi smo jo fotografirali sredi avgusta, ko je bila v sedmem mesecu nosečnosti in je z družino preživljala dopust v Sloveniji.

ŠPELA SE JE DOTAKNILA NJENEGA TREBUŠČKA

Odločili smo se, da bomo tokratne fotografije za naslovnico in članek posneli s konji. Le kdo bi nam lahko posodil štalo in konje? Spomnili smo se na prijazno družino iz ranča Mufko. Imajo šest konj in med njimi so tudi poniji, ki na prvi pogled ne izgledajo tako. Za fotografiranje pa smo si izposodili temno rjavo lepotico Špelo. Med slikanjem se je nežno dotaknila Natalijinega trebuščka, kot bi vedela, da se notri nekaj skriva …

RODILA JE V LONDONU

Naty je res tako topla in prijetna oseba. Daleč od pregovorno hladnih blondink. Povedala je, da v Miamiju veliko dela tudi kot model za Skandinavce in da sedaj, ko ni več v rosnih letih nastopa tudi v reklamah, kjer igra mamico. Med fotografiranjem, je morala poklicati v London, da bi se naročila na pregled pri ginekologu. Potem, pa smo čez dober mesec dni izvedeli, da že pestuje malo dojenčico.

Natalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnikNatalija_osolnik