Poletje je za fotografe prav poseben čas. Za dobro fotko ni potrebno prav dosti: nekaj gole kože, zagorela polt, kot valovi padajoči lasje in iskrice v očeh. Vse to Tara Zupančič ima. To je tista simpatična punca, ki s Petrom Polesom vodi Zvezde plešejo in se ukvarja še z marsičem. To so bile tudi glavne izhodiščne točke za fotografiranje naslovnice revije L&Z. tara_zupancic5tara_zupancic4tara_zupancic3tara_zupancic2

PUPIKA, KI NIMA METER OSEMDESET

Najprej je za make up poskrbela mojstrica ličenja za Max Factor, Tina Fabjan. Ko sem zagledala Taro, še nenaličeno, sem izustila: “Ooo, kakšna pupika si.” Izgledala je kot nagajivo dekletce, s tisto značilno šobico in seveda kleno gorenjščino, ki mi je precej blizu, ha, ha. Pa, kot je rekla v nekem intervjuju, da vsi mislijo, da ima meter osemdeset, sem tudi jaz mislila tako. Resnica pa je, da jih ima deset manj. Za to nedolžno pojavo pa se skriva tudi “wild at heart” rokerica in “carpe diem” motoristka.
H krotenju frizure je potem pristopila še Maša iz Masha Hair salona in je tako Tara dobila tisto dokončno, “pravo” podobo.

tara_zupancic7tara_zupancic8tara_zupancic9

NJENE KVAČKARIJE

Tara se svojimi kreativnimi prstki podpisuje kot Varishana in spomočjo mame in prijateljic ustvarja kvačkane tope (Varishana Takamao), kjer lahko izživi svojo indijanko v sebi. In te top-ke je imela na sebi tudi, ko smo se odpravile na fotografiranje po Ljubljani.

tara_zupancic11tara_zupancic12tara_zupancic13tara_zupancic13tara_zupancic10tara_zupancic17

S TARO SO PISANE LJUBLJANSKE ULICE, POSTALE ŠE BOLJ PISANE

Turkizna, pink, rumena, svetlo modra, so tiste barve v katerih je Tara predstavila svojo še tretjo plat in to je vloga modela. Ki ji je, tako kot dihanje, pisana na kožo. Ker je bil dan vroč, smo ji, malo za fotko, malo pa kar tako,
priskrbele še mangov sladoled, ki se je imenitno ujel z oblačili v slogu “vintage, street looka”.

Za konec, pa smo se posladkale še z mangovo presno tortico, ki sem jo pripravila za to priložnost. Uh, še mene je presenetilo, kako dobra je bila.

tara_zupancic15tara_zupancic14tara_zupancic6