Bilo je malo sončka in nekaj megle in oblakov, kot je že v navadi zadnje čase.
Ko sem prišla v najvišji hotel v Ljubljani, InterContinental, da bi fotografirala dekle z naslovnice za revijo, je bila Urška Sršen, že v rokah umetnice ličenja Saše Godejša. Čisto prava, naravna blondinka, kot je kasneje ugotovila strokovnjakinja za oblikovanje frizur Maša Repovš, se mi je nežno nasmehnila v pozdrav.

Urska_srsenUrska_srsenUrska_srsen

UMETNIŠKI TALENT

Urška je mlada podjetnica v pravem pomenu besede. Milenijka, ki je svojo poslovno pot začela že zelo zgodaj.
In to na platformi za zbiranje sredstev, kjer za inovativne izdelke iščejo vlagatelje. Kiparka, ki se je šolala na ljubljanski Akademiji za likovno umetnost (ha, ha, tako kot jaz, s to razliko, da sem jaz končala industrijsko oblikovanje …) je svoju umetniško oko dobro izkoristila. V podjetju Bellabeat, s svojo številčno ekipo razvija izdelke in aplikacije, ki pomagajo sodobnim ženskam h zdravju in pri aktivnostih.
Urška je nekaj teh lepih izdelkov, ki izgledajo kot nakit (v bistvu pa so precej pametni) prinesla tudi s seboj na slikanje.

Urska_srsenUrska_srsenUrska_srsenUrska_srsen

VSE Z VINTAGE PRIDIHOM

Obleke, ki jih je izbrala stilistka Vesna Mirtelj, so delovale nekako vintage. Prostori v hotelu, s pridihom Art Decoja, pa prav tako. In ta koralna, modro turkizna in fuksija rdeča, so kar klicale po malo močnejšem make upu. In Saša je takoj vzela svoje šminkice v roke …
“Huuh, tako intenzivne šminke pa nisem imela še nikoli …” se je namuznila Urška, ko se je videla v okencu fotoaparata.

Urska_srsenUrska_srsenUrska_srsenUrska_srsenUrska_srsen

ROJENA ZA MODEL

Lahko rečem, da je vlogo modela odigrala popolno. Popolna pa je tudi njena postava. In njena “peach booty” tudi ne more skriti, da vadbi posveča kar veliko časa.
Rada pa ima tudi živalce. S partnerjem živita v Zagrebu. Tam jima družbo dela kuža Punči, ki ga ob koncih tedna vedno vzameta s sabo na kakšen potep.

Urska_srsenUrska_srsen

Urška, še nešteto odklopov v naravi, za počitek živcev, ti želim. In seveda, naj še veliiiko lepih, prijaznih in ekoloških izdelkov, kmalu ugleda luč sveta …