Za valentinovo ponekod pravijo, da prinaša pomlad, ker se ptički ženijo.

Ko smo se s Tejem in Kristino dogovorili za valentinovo fotografiranje, ni bilo videti kaj dosti ptičkov in še manj brstečih rožnih popkov. Bil je le leden mraz, meglice, ki so se spuščale skoraj do tal in divji zvoki narave. Med katerimi se  je včasih zazdelo, da v daljavi zavija šakal.

Mlada zaljubljenca

Redko imam možnost srečati tako prikupen parček. S svojo resnostjo in nežno ljubeznijo, sta me v trenutku prepričala. Takega fanta kot je Tej, tako pozornega in kavalirskega, pa bi bila vesela vsaka tašča. Pri svojih rosnih devetnajstih in dvajsetih, oba študirata, popoldan pa delata. Tej vstaja ob 5. uri zjutraj in se odpelje v mesto, kjer se potem še nekaj ur intenzivno ukvarja s športom. In pred objektivom sta pozirala tako profesionalno, kot bi to počela vsak dan.

Vrtnica in tortica z granatnim jabolkom

Da bi fotografije izgledale, kot se za valentinovo spodobi, se je mlad kavalir domislil prave poteze. Kar naenkrat je od nekod potegnil nežno, rdečo vrtnico in presenetil svojo drago. In nastale so še čudovitejše in bolj čutne fotografije. Na koncu sta se posladkala še z valentinovim pomarančnim kolačem z granatnim jabolkom, ki ga je zanju pripravila Yaska, ljubiteljska kuharica in kreativka po duši, ki s svojo strastjo do kuhanja, okušanja in sestavljanja novih receptov marsikomu polepša dan. Nam ga je tudi. Kako je to izgledalo, pa si poglejte na spodnjih fotografijah.